Template & Menu

De template en het menu worden vanaf tsf20.nl/cp beheerd. Via de pagina "Versies: Template" kun je versies downloaden, uploaden en doorvoeren. Bij het doorvoeren van een versie, zal die versie vanaf dat moment gebruikt worden als laatste update en zullen websites met andere versies geïnstalleerd aangeven dat er een update is op de templatestijl pagina.

tsf20.nl/cp logingegevens:
brinw05
An635352709!

Nieuwe versie maken

Bij het maken van een nieuwe template versie, zorgt je dat je werkt vanaf de al bestaande laatste versie van de template & menu! Anders komen er problemen. Dus download de laatste versie van de template en het menu op tsf20.nl/cp. Nu heb je de volgende bestanden:

- update_1.1.1.zip
- menu_1.1.1.zip

De versie zal anders zijn dan "1.1.1". Beide zip bestanden kunnen geïnstalleerd worden op Joomla, maar moeten na installeren gerepareerd worden via de templatestijl pagina op Joomla.

Bij het aanpassen van beide, pak je dezelfde bestanden weer in naar een zip bestand met dezelfde naam, maar nog niet bestaande versie. Dus bijvoorbeeld:

- update_1.3.6.zip | bestanden van template, zitten in templates/twsf
- menu_1.3.6.zip | bestanden van menu, zitten in modules/mod_tsf_menu

Zorg dat ze dezelfde versie in hun naam hebben en dat de bestanden DIRECT in het zip bestand zitten, zodat als je ze uitpakt, er geen extra map is waar de bestanden inzitten.

Upload de zip met 'update' in de bestandsnaam op de pagina met template versies en met 'menu' op de pagina met menu versies. Om de versie nu als actieve versie in te stellen, voer je hem door op de template versies pagina.